Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
upgraden koplampenunits
#1
Hoi ik vraag mij af wie hier ervaring heeft met enof weet of het volgende mogelijk is.

Ik rijd op dit moment een Mazda2 uit april 2011.

Het is nog altijd de auto van mijn Pa. Hij kocht hem nieuw van de dealer Jansen te Arnhem in 2012.
Het is denk ik de standaard uitvoering met wel luxe vloermatten maar slechts de 1.35L 4 pitter met variabele kleppentiming, 75 pk en iets van 120 Nm ??. 

Geen lichtmetalen velgen, wel airco maar dat is standaard meen ik bij een 2??

Helaas mis ik features die ik gewend was van onze eigen Mondeo's zoals voorruitverwarming, electrisch verstelbare stoelen, cruise control (wat ik erg mis op lange afstanden), fijner stuur maar de algehele zit positie/ergonomie dat gewoon een paar klasse minder is maar tja wat wil je.

De verlichting op dit moment vind ik wel erg povertjes, heb de kaarsjes vervangen door H4 LED's met Philip Leds en dat scheelt al iets, maar geen mistlampen, wel de voorbereiding hiervoor. Ook nog geen DRL maar wellicht zijn er betaalbare aftermarket oplosssingen speciaal voor de Mazda2 (Demio) van dit bouwjaar, het is wel een facelift sinds de eerste echte 2.

In elk geval wil ik wel weten of naast mistlampunits (later uit te voeren misschien met H11 LEDs) en DRLs ook de hoofdkoplampunits via aftermarket of via 2e hands onderdelenlijn te vervangen zijn met units met H7 en H1 lampen?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)