Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hulp gezocht bij mijn project
#1
Ik heb 22 jaar in een Mazda 323f gereden kocht hem toen hij 2 jaar oud was met 32000 op de teller. Wat een fijne auto, nooit grote problemen mee gehad. Maar na al die tijd begon hij behoorlijke roestplekken te vertonen en ik was natuurlijk ook al 22 jaar ouder. In en uitstappen ging niet meer heel makkelijk ze zijn nogal laag. Dus verkocht ik hem met pijn in het hart, mijn dochter moest huilen. Daarna een Honda Jazz vanwege de hoge instap, een totale miskoop. Het ene na het andere probleem deed zich voor en uiteindelijk na een jaar was ik er klaar mee. heb de auto voor een habbekrats verkocht aan een garage, ik blij hij blij  Big Grin 
Nu heb ik een Mazda 2 DY uit 2005, prima autootje, maar nogal sober uitgevoerd. Geen airco, geen elektrische spiegels en zelfs geen cd speler, dus op internet zitten googelen voor een facia om een after-market radio-cd in te bouwen. Echter die bestaan niet voor een DY, ik zag op internet dat er meer mensen waren die een projectje waren begonnen om de facia zelf te maken. Ik ben naar de sloop geweest en haalde daar een dergelijk ding en heb deze omgetoverd tot best iets aardigs, en ben er zelf wel tevreden over. https://i.postimg.cc/3RtzwpN0/Facia.jpg Toen ik de radio verwijderde zag ik al dat er bepaalde schakelaars op de print van de radio waren geïntegreerd. Ik heb een beetje verstand van elektra maar dit gaat mijn pet te boven.
Is er hier iemand die mij wegwijs kan maken? Ik ben al heel veel schema’s van Mazda op het internet tegengekomen maar de aanduidingen van de schema’s  en de printjes komen niet overeen.
Bij de foto van de hazardschakelaar heb ik de contactjes genummerd. 1 en 2 gaan naar het lampje maar wat is + en wat is - enwat zijn de andere contactjes
Bij de foto van de achteruitverwarming zijn de contactjes op de print genummerd.
De andere zijde van de print is voor de airco maar die heb ik helaas niet, die laten we dus maar voor wat het is. Iemand een idee hoe deze aangesloten moeten worden met de draden in de juiste kleur?
https://i.postimg.cc/1X42VtVC/Hazard-PL901.jpg
https://i.postimg.cc/L40rKzGr/Rear-defog-AC-switch.jpg
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)