Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
android auto via telefoon naar mzd
#21
Die AIO is toch deze https://mazdatweaks.com/androidauto/ ?

Ben ook me weer een beetje erin aan het verdiepen en vind verschillende info maar echt duidelijke instructies nog niet gevonden.
Ik zie ze namelijk ook de USB hub vervangen en dat je de update dan wel ervoor moet doen anders werkt het nog niet.. Alleen wanneer dat echt nodig is is mij onduidelijk, of is dat als de originele firmware gebruikt oid?

Ook moet je oppassen dat firmware niet te nieuw is (geupdate tijdens een beurt bij de dealer). Maar volgens mij ligt het dan ook weer welke je gebruikt. Want er is ook nog een app die je kan kopen en volgens mij werkt dat weer anders dan de AIO, dat is deze http://www.lukasz-skalski.com/portfolio/...zd-player/

Deze vond ik ook nog https://my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/ allerlei firmware enzo wat ze verzameld hebben voor deze thread https://www.mazda3revolution.com/threads...ads.98202/

Dus welke gebruiken jullie nou eigenlijk? (link Wink )

Ik heb wel 1 vd eerste versies AIO toen geprobeerd, kon je je eigen background erop zetten en een gps speedometer als extra app lol
Antwoord
#22
Met de te nieuwe firmware (59.502 en nieuwer als ik het goed heb) kun je de AIO tweaks ook nog steeds gebruiken, maar dan moet je met je laptop en een USB-TTL adapter via de aansluitingen aan de achterkant van je radio aan de gang.

effe wat lastiger, maar het is mij ooit gelukt. Vanaf dat moment kun je ook je Mazda firmware updates blijven doen, dus de actie is eenmalig.

Ik heb ook twee jaar met plezier gebruik gemaakt van de AIO versie van AA alleen net de nieuwe grote AA niet meer mee gemaakt?
Werkt deze fijn? Ziet er meer uit als Carplay... Ik vond de oude versie met Android kaarten best fijn eigenlijk....
Met een grote glimlach rondrijdend in een Jetblack Mazda 2 D-105 Skylease+
Antwoord
#23
Ok dus met die 59.x versie heb je al screenmirroring (?) en AA en heel de rambam en heb je niet die USB upgrade nodig? En als je versie 70.X wilt installeren dan wel?

Ik vraag me af of ik het niet gewoon kan doen via Wifi, las ergens dat ze dat bij nieuwere modellen hadden aangepast volgens mij..
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)