Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Automatisch inklapbare buiten spiegels
#11
Die facelift snap ik ook niet, volgens mij is er niets aan de spiegels van de M2 aangepast met de facelift, dan zou de module gewoon geplaatst moeten kunnen worden, tenzij Nadine de spiegels alleen met de hand (met zo'n pienter pookje zeg maar) kan verstellen, dan gaat het natuurlijk niet werken omdat er simpelweg geen motor besturing is. Maar in mijn beleving hebben alle modellen toch elektrische spiegels ?
Antwoord
#12
Maar André, bij elektrische spiegels wordt toch alleen het glas versteld? De behuizing blijft toch gewoon op zijn plaats? Voor het inklappen van de spiegels moet de behuizing juist bewegen, en niet zo'n klein beetje ook. Volgens mij is daar een extra motortje voor nodig.
Antwoord
#13
Het model wat ik heb is in ieder geval anders dan de modellen van het jaar 2015/2016.....
Zoals het stuur enzo.

Wat mij verteld is, is dat dat model die ik heb een andere bouw van deur heeft en dus ook de buitel spiegel kappen. Daarom kan er nu nog niet bij mijn dat motortje ingebouwd worden voor het automatisch inklappen van de buitel spiegel kappen.

En ja ik heb wel automatisch bedienbare buiten spiegels alleen de kappen zijn bij mij niet elektrisch.Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Antwoord
#14
Nou, ik heb het inbouwsetje voor het automatisch inklappen gezien, en dat zijn gewoon twee kabelbomen en een relais. Het motortje van de spiegelverstelling is dus blijkbaar ook in staat de hele spiegelunit te laten klappen.
Antwoord
#15
Andre Janssen schreef:Klopt helemaal wat ze hier zeggen, ik heb ook rond de 170 euro betaald, maar ik ben er wel heel erg blij mee. Het betreft inderdaad wat kabels en een relais.

Andre Janssen schreef:Nou, ik heb het inbouwsetje voor het automatisch inklappen gezien, en dat zijn gewoon twee kabelbomen en een relais.

Dat setje wat je gezien hebt is dus gewoon het setje waar jij € 170 voor betaald hebt. Of wou je zeggen dat je dat setje ook op auto's zonder elektrisch inklapbare spiegels kan gebruiken? Volgens mij niet hoor, maar misschien vergis ik me.
Antwoord
#16
Nee, dat is het setje wat bij mij is ingebouwd. Maar nogmaals, bij mij weten hebben alle M2 modellen elektrisch inklapbare spiegels. Ook die van Nadine dus. Het setje van 170,-- voegt dus alleen maar toe dat de spiegels automatisch inklappen bij het verlaten van de auto en weer uitklappen bij het starten van de motor.
Antwoord
#17
Volgens mij zijn alle M2's voorzien van elektrisch verstelbare spiegels, maar niet van elektrisch inklapbare. In het instructieboekje staan beide versies vermeld. Ik neem aan dat er bij een handmatig inklapbare versie geen servomotor ingebouwd zit voor deze handeling.

   
Antwoord
#18
Oeps. ik zat er dus een beetje naast. Ik ging er vanuit dat er bij elektrische verstelbare spiegels ook het inklappen werd bedoeld. Niet dus. Ik heb weer voor veel verwarring gezorgd, maar geen paniek hoor, ik sta daar op mijn werk ook om bekend. Nadine heeft dus wel elektrisch verstelbare spiegels, maar geen elektrisch inklapbare spiegels. Tja dan gaat ze het met de inbouw kit van 170,-- inderdaad niet werken.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)